Er du vores nye dygtige digitale blæksprutte?

Vi søger lige nu en studentermedhjælper til vores digitale team

Fritz Schur Consumer Products A/S (FSCP) er et af Skandinaviens største handelshuse indenfor detailhandel, gennem salg, marketing og distribution af mærkevarer og private label produkter til dagligvarehandlen og andre detailkanaler. Handelshuset er grundlagt med afsæt i langvarige relationer til både producenter og detailhandlen. FSCP, har i dag en platform bestående af produkter indenfor forskellige kategorier og repræsenterer mange forskellige brands, herunder fx Blue Keld, Powerade, Nature BBQ, Quick Glow, Zapp, Tommee Tippee, Bonduelle & Easis.

Vi søger lige nu en dygtig digital blæksprutte, med erfaring indenfor sociale medier, Facebook annoncering og grafisk design, som kan være med til at styrke vores brands via sociale medier.

Om jobbet
Du vil få ansvaret for at varetage en portefølje af brands, som du med kreative og inspirerende budskaber, skal markedsføre på sociale medier. Som B2B virksomhed er målet med vores sociale medier, at skabe en god relation til slutbrugeren, så de får lyst til at købe vores varer, næste gang de besøger en af vores forhandlere.

Om dig
Vi forstiller os, at du er i gang med en uddannelse indenfor kommunikation, design eller marketing. Du trives med at have ansvar og er god til at tage initiativ til at lære flere ”hands-on” færdigheder, og blive klogere på nye digitale muligheder.

Du vil sammen med vores Marketing Manager og eksterne digitale konsulent, få masser af sparring og blive inddraget i kreative, strategiske og konceptuelle processer.

Vi søger en som er:
– Serviceminded, når du er i dialog med vores kunder via. sociale medier.
– Kan producere visuelt content i Photoshop, Canva og lign. programmer. Kan du også lave små animationer og videoer er det et plus.
– Koordinerende og struktureret, da du får ansvaret for at planlægge vores brands medie planer.
– Erfaren bruger af Facebook Business Manager eller er interesseret i at lære det.
– Er initiativrig og følger opgaven til dørs.
– Er konceptuel og forstår at skabe værdigivende budskaber
– Er god i skriftlig dansk
– Forstår at analysere data og kan løbende rapportere resultater.

Vi tilbyder
En spændende stilling i et passioneret handelshus, med engagerede og professionelle kolleger og et miljø præget af en åbenhjertig og direkte tone – centralt placeret i København K.

Ansøgning
Send din ansøgning til HR Partner Susanne Brandborg på sub@fscp.dk, og har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Marketing Manager Henriette Weinreich på 21 65 04 34.

Vi afholder løbende interview i ansøgningsperioden og stillingen forventes besat, når vi har fundet den rette kandidat.