Det sukkerfrie Alternativ

Blue Keld er en del af det danske middagsbord, en tørstslukker og det gode sukkerfrie alternativ på en varm sommerdag. Vi vil være danskernes foretrukne valg, hvis man ønsker sig en hverdag med mindre sukker og færre kalorier.

Vi hos Blue Keld vil gøre det nemmere at tage det sukkerfrie valg! Derfor har vi lavet masser af smagesvariationer, så vi er sikre på, at der er noget til hver en smag. 

 

Vi er her for dig!
Med Blue Keld er du aldrig alene. Sukkervaner kan være svære at bryde, og alternativerne kan være svære at få øje på – især hvis man også går efter smagen. For os er det vigtigt, at alle kan finde en favorit Blue Keld smag, som kan hjælpe til at være det nemmere at få bugt med sukkertrangen. 

Vi er et danskejet brand, der har sat danskernes kamp for en sundere og sukkerfri livsstil øverst på vores prioriteringsliste. 

Kilden til et sukkerfrit liv

Navnet Blue Keld stammer helt tilbage fra dengang Yorkshire – og andre dele af England – var under dansk herredømme – akkurat som i serien ”Vikings”. “Keld” betyder faktisk “kilde” på oldnordisk, og er det navn, der blev givet til en kilde i det vestlige Yorkshire for mange, mange år siden.

 

Blue Keld i dag

Blue Keld blev i 2012 introduceret i Danmark. De karakteristiske blå flasker blev hurtig populær hos danskerne som et mere smagfuldt og sukkerfrit alternativ til danskvand samt et lettere alternativ til sodavand med sukker. I dag er Blue Keld kendt for de blå flasker med den friske frugtsmag, den blide brus, nul sukker og nul kalorier. Og vi behøver ikke længere at ”erobre” England for at få fingre i det – Blue Keld findes nemlig i langt de fleste supermarkeder…

Velkommen til en verden af forfriskende smage og sukkerfrie muligheder