4 pers.

Opskrift

  • Et glas af din favorit Blue Keld
  • Frisk grønkål 
  • Flagesalt
  • Olivenolie
  • Evt. sesamfrø
Se forhandler

1. Sæt ovnen på 160 grader varmluft 

2. Skyld grønkålsbladene i koldt vand og lad tør dem med et rent viskestykke.

3. Hak bladene i store grove stykker og læg dem på en bageplade med bagepapir

4. Hæld en smule olivenolie over bladene og drys med salt og evt. sesamfrø.

5. Sæt grønkålen i ovnen i cirka 10-15 min. Indtil at bladene bliver mindre og begynder at få farve i kanterne. 

6. Når grønkålen er færdig tages pladen ud ad ovnen. Lad den stå i nogle minutter på køkkenbordet, indtil kålen er kølet af. 

7. Nyd dine hjemmelavet grønkålschips med et glas boblende Blue Keld

Super nem og billig snack til fredagshyggen. 

Grønkålschips er sprøde og får en nøddeagtig smag, efter en tur i ovnen. En favorit blandt vores opskrifter, når man er snack-sulten. Saltet og knaset giver dig chips-følelsen, bare uden den efterfølgende “dårlige samvittighed”. 

Ca. 124 kcal per. 100 gram