3 pers.

Opskrift

  • 1 liter x Blue Keld Original
  • 1 x Porre
  • 1 x Hokkaido
  • 2 x grøntsagsbouillon terninger
  • Persille
  • 1 spsk. Creme Fraiche (18%)
Se forhandler

1. Skær græskaret ud i mindre stykker (m. skræld) og fjern kernerne.

2. Skær porren ud i grove stykker.

3. Læg porre og hokkaido i en gryde og tildæk med vand.

4. Tilsæt boullionterningerne og lad koge i 1 time.

5. Tag gryden af blusset og lad køle en smule af.

6. Blend det hele i en blender eller med en stavblender indtil suppen er lind og lækker i konsistensen.

7. Hæld suppen i små skåle og pynt med persille og en spsk. creme fraiche.

Gå efteråret i møde med en sund og lækker oktoberopskrift til hele familien.

En smagfuld og varm græskarsuppe – perfekt til en travl hverdag. En god opskrift til dig, som vil have styr på aftensmaden hurtigt, uden at skulle bruge for lang tid i køkkenet.

Lad suppen koge og passe sig selv, mens du bruger tiden sammen med familien eller på det praktiske.

Supper tager cirka 15 min. at forberede.

Ca. 105 kcal per. portion (500 gram suppe)