3 pers.
Opskrift
- 1 liter x Blue Keld Original
- 1 x Porre
- 1 x Hokkaido
- 2 x grøntsagsbouillon terninger
- Persille
- 1 spsk. Creme Fraiche (18%)
1. Skær græskaret ud i mindre stykker (m. skræld) og fjern kernerne.
2. Skær porren ud i grove stykker.
3. Læg porre og hokkaido i en gryde og tildæk med vand.
4. Tilsæt boullionterningerne og lad koge i 1 time.
5. Tag gryden af blusset og lad køle en smule af.
6. Blend det hele i en blender eller med en stavblender indtil suppen er lind og lækker i konsistensen.
7. Hæld suppen i små skåle og pynt med persille og en spsk. creme fraiche.
Gå efteråret i møde med en sund og lækker oktoberopskrift til hele familien.
En smagfuld og varm græskarsuppe – perfekt til en travl hverdag. En god opskrift til dig, som vil have styr på aftensmaden hurtigt, uden at skulle bruge for lang tid i køkkenet.
Lad suppen koge og passe sig selv, mens du bruger tiden sammen med familien eller på det praktiske.
Supper tager cirka 15 min. at forberede.