Blue Keld Original fås i 7 forskellige populære smagsvarianter lige fra Hindbær&Jordbær og Brombær til Pære og Appelsin&Havtorn – der er altid en du kan li’. Prøv evt. også Passionsfrugt, som er eksotisk, sød og syrlig i samme mundfuld.

Se alle varianter her

Blue Keld Original fås i 10 forskellige populære smagsvarianter lige fra Hindbær&Jordbær og Brombær til Pære og Appelsin&Havtorn – der er altid en du kan li’. Prøv også den nye spændende variant: Passionsfrugt, som er eksotisk, sød og syrlig i samme mundfuld

Se alle varianter her

Blue Keld Sport Lemon-Lime fås i 2 smagsvarianter. Favoritten Lemon-Lime med den på en gang både søde og friske sportsmag. Den smager så godt at vi har lavet yderligere en Sport Lemon-Lime med et lille twist af solmodne søde hindbær.

Se alle varianter her

BK B’free fås i 3 smagsvarianter. B’free Lemon-Lime med den på en gang både søde og friske sportssmag. Den smager så godt at vi har lavet yderligere to B’free varianter med et lille twist af solmodne søde bær; B’free Lemon-Lime Hindbær og B’free Lemon-Lime Solbær.

Se alle varianter her

Blue Keld fås også som farvet vand. Selvfølgelig uden sukker, uden kalorier og med naturlig farve. Let brus, ingen konserveringsmidler og i 2 spændende smagsvarianter. Som noget nyt i en 1 liter flaske i stedet for 1,5 liter og i 33 cl. dåse.

Se alle varianter her

Simple er en helt ny vand fra Blue Keld. Uden sukker, uden kalorier og med naturlig farve. Let brus, ingen konserveringsmidler, flasken er af genbrugsplast – og i 3 spændende smagsvarianter. Så bliver det ikke meget bedre. Smag dig frem til din favorit!

Se alle varianter her

Nyhed – Blue Keld Ice Tea.

Se alle varianter her